Hoe Kan Ik Een Afzender In Een Outlook-Account Deblokkeren?

Wil je een afzender kunnen deblokkeren in je Outlook-account? Welnu, dan moet je weten dat je eindelijk de perfecte blog hebt bereikt, want hier vind je alleen binnen een mum van tijd betrouwbare stappen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het Outlook klantenservice nummer. Dan zal het meest getalenteerde team van experts u meteen helpen met absoluut geschikte oplossingen. U hoeft alleen uw zorgen over te laten aan het team en zij zullen u niet teleurstellen.

OPMERKING: als u een afzender in uw Outlook-account wilt deblokkeren, moet u weten dat er mogelijk ook andere manieren zijn waarop u de e-mailadressen in Outlook blokkeert. Zorg er daarom voor dat je alle onderstaande stappen goed doorleest en zorg er ook voor dat je vaker je account opent om e-mail te ontvangen van de betreffende ontvanger.

Hieronder volgen de stappen om de e-mailadressen uit de lijst met geblokkeerde afzenders in Outlook te deblokkeren:

  •  Het eerste dat u moet doen, is naar het tabblad ‘Instellingen’ gaan.
  •  En dan moet je de optie ‘Bekijk alle Outlook-instellingen’ selecteren.
  •  Nadat u dit hebt gedaan, moet u de knop ‘Mail’ selecteren.
  •  Dan moet je ook de knop ‘Ongewenste e-mail’ selecteren.
  •  En nu zou u in het gedeelte ‘Geblokkeerde afzenders en domeinen’ een lijst moeten zien met afzenders die u in het verleden hebt geblokkeerd.
  •  Als u vervolgens een adres wilt verwijderen, moet u het ‘Prullenbakpictogram’ naast het e-mailadres selecteren
  •  Hierna moet u de knop ‘Opslaan’ selecteren.
  •  Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar het venster ‘Instellingen’ te sluiten.

OPMERKING: U moet weten dat dit ook werkt op de geblokkeerde adressen met een ‘Sweep’-filter.

Nadat u klaar bent met het volgen van het bovengenoemde proces volgens de instructies, zou u tevreden moeten zijn met het resultaat en zou het allemaal goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment zelf af te handelen. Als u echter problemen tegenkomt, kunt u contact Outlook telefoonnummer. Dan zullen de efficiënte technici u zeker helpen met verdere nuttige oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *