Hoe Stel Ik Mappen In Een Outlook-Account In?

Wilt u mappen kunnen instellen in uw Outlook-account? Als dat zo is, wordt u zeker binnen de kortste keren begeleid met de benodigde stappen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u direct het Outlook Nummer bellen. Dan helpt het goed opgeleide team van experts direct met de bovenste stappen.

Volg de genoemde stappen volgens de instructies om mappen in uw Outlook-account in te stellen:

 Het eerste dat u moet doen, is inloggen op Outlook.
 En dan moet je in het deelvenster ‘Navigatie’ de lijst ‘Mappen’ uitvouwen om deze uit te vouwen.
 En nu zou je de optie ‘Nieuwe map’ moeten selecteren die onderaan de lijst ‘Mappen’ staat.
 Vervolgens moet u in het tekstvak een beschrijvende naam voor de map invoeren en vervolgens op de knop ‘Enter’ drukken.
 Hierna moet u het proces herhalen voor zoveel mappen als u wilt gebruiken om uw e-mail te ordenen. U vindt de mappen dan onderaan de mappenlijst in het navigatievenster.

Als u e-mail automatisch wilt verplaatsen in Outlook, volgt u deze stappen:

 Je moet beginnen met het openen van de ‘Outlook Focused’ inbox en als je de ‘Focused Inbox’ niet ziet, ga dan naar ‘Instellingen’ en zet de ‘Focused Inbox’ schakelaar aan.
 Daarna moet u de muisaanwijzer op een onbelangrijke, ongewenste of spam-e-mail plaatsen en vervolgens het selectievakje inschakelen.
 U moet nu de knop ‘Verplaatsen naar’ bovenaan het scherm selecteren.
 En dan moet je gaan om ‘Altijd naar andere inbox verplaatsen’ te selecteren.
 Eindelijk, eindelijk, wordt de e-mail van die persoon of het afzenderadres automatisch verplaatst naar de ‘Andere inbox’, maar blijven al uw belangrijke e-mails in de ‘Focused Inbox’.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de hierboven beschreven stappen, zou u helemaal klaar moeten zijn om hetzelfde zelf te doen. Maar als u enkele problemen tegenkomt, moet u contact Outlook servicenummer. Dan zullen de technici er zeker zijn om u te begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *